بر اساس مصوبه نمایندگان مجلس در لایحه بودجه ۹۴ نمایندگان افزایش 10 ریالی قیمت هر پیامک موافقت کردند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس از نشست علنی مجلس شورای اسلامی، بند الحاقی تبصره 19 ماده واحده لایحه بودجه 94 به تصویب نمایندگان رسید.
بر این اساس اپراتورهای ارائه دهنده خدمات مخابراتی موظفند، علاوه بر قیمت هر پیامک مبلغ 10 ریال از استفادهکنندگان خدمات مزبور دریافت و به حساب درآمد عمومی ردیف 160154 نزد خزانه داری کل کشور واریز کنند.
پیش از آن نیز ناصر موسویلارگانی نماینده مبارکه پیشنهاد حذف این بند را ارائه و عنوان کرد: این بند باید حذف شود، تا پول از جیب مردم درنیاید. اکنون پیامکهای تبلیغاتی از مردم پولهای زیادی میگیرند.
ندیمی عضو کمیسیون اقتصادی نیز در مخالفت با حذف این بند گفت: فعالیتهای تبلیغاتی پیامکی قابل تأمل است. خوشحال نیستیم که میلیاردها تومان پول به شرکتها داده می شود و برای مردم هزینه دارد، اما از جهتی که این درآمدها قرار است، برای نیازمندان هزینه شود موافقیم.
در ادامه کاتب سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه در موافقت با حذف بیان داشت: مشکلات دستگاه اجرایی از جیب مردم نباید تأمین کنیم بنابراین باید بودجه جاری حذف شود. با افزایش هزینه پیامک همه به وایبر روی میآورند که مشکلات اخلاقی خانمانسوز به همراه دارد.
همچنین مفتح سخنگوی کمیسیون تلفیق از بند الحاقی دفاع کرد و گفت: باید ببینیم چقدر کارهای ضروری و غیرضروری از طریق پیامک انجام میشود و از طرفی هزینه آن صرف امور بیماران، نیازمندان، بسیجیان و دانشگاه پیام نور میشود
کمیسیون تلفیق پیشنهاد داده است این افزایش درآمد حاصله متناسب با وصول از محل اعتبار ردیف شرح زیر به دستگاههای ذیربط اختصاص یابد:
1 – 35درصد به جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران 20درصد جهت تأمین، تولید و کمکهزینه داروهای بیماران با اولویت بیماران صعبالعلاج و سرطانی و 15درصد جهت افزایش اعتبارات سازمان امداد و نجات جهت خرید تجهیزات
2 – 20درصد به کمیته امداد امام خمینی(ره) جهت توانمندسازی نیازمندان تحت پوشش
3- 20درصد به سازمان بهزیستی کشور جهت کمک به تأمین هزینههای درمانی و تجهیزات توانبخشی افراد تحت پوشش
4 – 5درصد جهت تحت پوشش قراردادن 50درصد حق بیمه تأمین اجتماعی بسیجیان معسر
5 – 5درصد به سازمان بیمه سلامت ایران جهت ارتقای پوشش تعهدات خدمات دندانپزشکی و خود مراقبتی کودکان و نوجوانان زیر چهارده سال
6 – 5درصد به دانشگاه پیام نور جهت تملک داراییهای سرمایهای
7 – 5درصد به سازمان پزشکی قانونی
8 – 5درصد به سازمان انتقال خون ایران بابت تأمین تجهیزات و ملزومات پزشکی و آزمایشگاهی.
لازم به ذکر است اسناد مربوطه ، به پیوست لینک به حضورتان ارائه می گردد